Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

DESPRE NOI

Prăjituri și dulciuri, făcute cu pasiune și pricepere. PRODUSE ÎN ROMÂNIA.

Felice Sweets, o companie cu capital integral românesc, este astăzi, unul dintre cei mai importanți producători de deserturi refrigerate și congelate din țara noastră.

Lansat inițial drept producător dedicat segmentului HoReCa, Felice Sweets are, în prezent, în portofoliul său, peste 500 de clienți la nivel național, printre care amintim companii de distribuție, operatori de restaurante și cafenele, hoteluri, precum și alte unități de alimentație publică.

La începutul anului 2020, Felice Sweets a lansat magazinul său online, cu livrări la domiciliu, oferind posibilitatea clienților din București și din zonele limitrofe, persoane fizice sau juridice, să se bucure de unele dintre cele mai iubite deserturi realizate în România, la aceeași calitate excepțională care ne-a ajutat să devenim un nume de referință pe piața de profil autohtonă.

Ingrediente NATURALE

Credem cu adevărat în bucuria de a realiza, zi de zi, deserturi desăvârșite, toate produse de cofetarii noștri experimentați, din ingrediente naturale, atent selecționate, pentru a putea oferi celor care iubesc deserturile arome, texturi si experiențe intense.

Produse GARANTATE

Prăjiturile delicioase realizate de Felice Sweets beneficiază de garanția unui model de business coerent și sustenabil, orientat către calitate și care acordă, permanent, o atenție maximă siguranței alimentare. Mai mult, avem încredere deplină în furnizorii autohtoni de materii prime, astfel că aceștia au devenit, de-a lungul timpului, parteneri în dezvoltarea unor produse create cu mândrie în România.

Fabrica noastră modernă din București își îmbunătățește permanent metodele de lucru, rețetele și procedurile, pentru a reuși să îndeplinească cele mai ridicate standarde de calitate. Acesta este felul prin care Felice Sweets a devenit un furnizor de încredere, sigur și eficient pentru numeroșii săi parteneri de desfacere. Iar astăzi, dorința noastră de perfecționare devine garanția de care vă bucurați dumneavoastră, clienții noștri, atunci când veți comanda produse din magazinul online.